RSS poppetje

Sinds enige tijd zijn alle web site artikelen uit de categoriën Atletiek en Loopsport, maar ook de sub-categoriën, beschikbaar als RSS feed (2.0), naast de normale web pagina's.

In de betreffende pagina's kun je boven de rechter kolom het bekende RSS ikoon vinden. Als je daarop klikt kom je op een RSS pagina waarmee je de feed kunt importeren in je favoriete RSS Reader.

 

RSS in een alternatief voor de ouderwetse nieuwsbrief. Met RSS krijg je een bericht over updates op een web site (onze dus), als er een nieuw bericht geplaatst is. Het verschil met een nieuwsbrief is dat je nu zelf bepaald welke nieuws updates je zelf belangrijk vind. Wil je meer weten over RSS en hoe je het kunt gebruiken? Lees dan eens de RSS Wiki op internet.

In de meeste moderne web browsers kun je RSS gebruiken om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Bijvoorbeeld in Internet Explorer (Internet Verkenner) kun je dan de artikelen automatisch laten toevoegen in je favorieten. Microsoft heeft een uitleg staan over hoe dat moet. Daarnaast zijn er ook nog allerlei ander RSS programma's en "apps" te downloaden op internet, voor computer, laptop of smartphone.

 


 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Mrt. 2024 | dec.2023 | okt.2023 |