Beste leden van AV NEA, beste sportvrienden,

Op 11 maart berichtten wij dat in ieder geval t/m 31 maart alle activiteiten van NEA stil zouden liggen, en dat wij op 23 maart een update zouden geven. Inmiddels is Nederland nog steeds in de ban van het corona virus. NEA volgt uiteraard de aanbevelingen van de rijksoverheid. Dat betekent dat in ieder geval t/m maandag 6 april de eerder genomen maatregelen van kracht blijven: er zijn in ieder geval t/m 6 april geen trainingen en wedstrijden op de baan van NEA.

De openingswedstrijd, welke gepland stond op zondag 5 april, is inmiddels afgelast. Vooralsnog gaat de atletiekunie, volgens hun bericht ervan uit dat de competities welke gepland zijn vanaf 18 april doorgang vinden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen van het corona virus en de maatregelen die daarmee gepaard gaan.

Vanuit AV NEA volgen wij in eerste instantie de instructies en adviezen vanuit de rijksoverheid. Wanneer vanuit de rijksoverheid trainingen en wedstrijden op de accommodatie van AV NEA weer hervat mogen worden zullen wij de mogelijkheden hiervoor binnen AV NEA evalueren en onze leden daarover informeren.

Updates zullen wij delen via onze website, social media en email.

Wij rekenen op ieders begrip, en wensen al onze leden vooral veel gezondheid toe.

 

Bestuur AV NEA

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Jun. 2022 | mrt.2022 | dec.2021 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook