Beste leden van AV NEA, beste sportvrienden,

Op 11 maart berichtten wij dat in ieder geval t/m 31 maart alle activiteiten van NEA stil zouden liggen, en dat wij op 23 maart een update zouden geven. Inmiddels is Nederland nog steeds in de ban van het corona virus. NEA volgt uiteraard de aanbevelingen van de rijksoverheid. Dat betekent dat in ieder geval t/m maandag 6 april de eerder genomen maatregelen van kracht blijven: er zijn in ieder geval t/m 6 april geen trainingen en wedstrijden op de baan van NEA.

De openingswedstrijd, welke gepland stond op zondag 5 april, is inmiddels afgelast. Vooralsnog gaat de atletiekunie, volgens hun bericht ervan uit dat de competities welke gepland zijn vanaf 18 april doorgang vinden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen van het corona virus en de maatregelen die daarmee gepaard gaan.

Vanuit AV NEA volgen wij in eerste instantie de instructies en adviezen vanuit de rijksoverheid. Wanneer vanuit de rijksoverheid trainingen en wedstrijden op de accommodatie van AV NEA weer hervat mogen worden zullen wij de mogelijkheden hiervoor binnen AV NEA evalueren en onze leden daarover informeren.

Updates zullen wij delen via onze website, social media en email.

Wij rekenen op ieders begrip, en wensen al onze leden vooral veel gezondheid toe.

 

Bestuur AV NEA

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

In navolging van die maatregelen heeft NEA besloten dat:

  • Er in de periode van vrijdag 13 maart tot en met dinsdag 31 maart geen trainingen en wedstrijden zijn op de baan van AV NEA
  • De Algemene Ledenvergadering, die gepland was op Maandag 30 maart, zal tot nader order wordt uitgesteld.

Uiterlijk op 23 maart zullen wij onze leden informeren of de maatregelen na 31 maart worden verlengd, worden aangepast of worden opgeheven.

Excuus voor de overlast, wij rekenen op uw begrip.


Bestuur AV NEA

 

Na een afwezigheid van ruim een jaar zijn nu alle clubrecords weer on-line in te zien.

Natuurlijk hangt in het clubhuis het bord met alle records, maar soms is het ook wel handig om te kunnen zoeken in de record lijsten. Bijvoorbeeld op je mobiel als je tijdens een wedstrijd denkt dat je in de buurt zit van een record.

Je kunt de clubrecords vinden op de website onder het menu "vereniging". Je kunt ook de link direct gebruiken

https://avnea.nl/clubrec/

Voor op je mobiel is deze link waarschijnlijk het meest handig:

https://avnea.nl/clubrec/Actuele records (kort)

 

En nu hopen we natuurlijk dat dit weer een aanmoediging is om komend seizoen een paar records te gaan verbeteren :)

 

Zaterdag 8 februari is het jaaroverzicht wedstrijden/evenementen met opsomming van ledentaken verstuurd naar alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden. Je kunt de nieuwsbrief hier teruglezen.

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat ons Lid van Verdienste Kees van Rijn op 68 jarige leeftijd is overleden. Binnen AV NEA was Kees actief binnen de kantine commissie en de loopcommissie. Kees heeft zich altijd ingezet voor de lange afstand estafettes, zoals een ronde om het IJsselmeer, de tocht van Den Helder naar Maastricht en daarvoor de Roparun. Wanneer er een loop voor een goed doel was, haalde Kees altijd veel geld op door onder andere de verkoop van wijn. Binnen de loopgroep en later bij de pupillen was Kees ook de animator van de Beemsterkaas lopen. 
 
AV Nea Volharding is Kees veel dank verschuldigd voor al het werk wat hij voor ons gedaan heeft en we gaan hem enorm missen.
 
Wij wensen Ursula, Martijn en Henny, Marcel en Sabrina en kleinkinderen heel veel sterkte toe.
Bestuur AV NEA Volharding
 
Lees hier de mooie herinneringen aan Kees van Jan Zwemstra.
 

Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Herman Heijt is overleden. Herman heeft zich meer dan 40 jaar met veel passie ingezet voor onze atletiekvereniging. Binnen het bestuur heeft hij de functies van voorzitter en penningmeester vervuld. Daarnaast is hij jarenlang jury coördinator geweest en heeft op de maandag avond de kantine bemand. Tot voor twee jaar terug was Herman als verkeersregelaar nog altijd aanwezig bij de loopevenementen.
Naast al deze functies konden we Herman ook regelmatig zijn rondjes zien lopen op de baan.

Wij zijn Herman veel dank verschuldigd voor al het werk wat hij voor ons gedaan heeft.

Wij wensen zijn zijn familie en naasten heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Bestuur AV Nea Volharding

 

Afgelopen dagen is er veel tijd besteedt aan het verplaatsen van onze IT omgeving naar een nieuwe leverancier.
Hoewel het meeste is gedaan zonder dat dat merkbaar was, is er voor een aantal gebruikers van de interne NEA mail soms wel wat veranderd.

Mocht je als NEA E-Mail gebruiker (een adres eindigend op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.') problemen hebben met je e-mail, neem dan contact op met Jeroen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je kunt ook eerst zelf wat proberen:

  • Verwijder je browser geschiedenis (sowieso een aanrader)
    Meer informatie vind je hier https://www.refreshyourcache.com/nl/home/
  • Open een 'command prompt', of 'opdrachtregel' vanuit je start menu in Windows. Typ daarna in dat zwarte scherm in: IPCONFIG /flushDNS en druk op de toets Enter (of Return)
  • Herstart je computer (of smartphone)

Vergeet alle tips die je eerder kreeg van goed bedoelende mensen en gebruik ALLEEN de juiste link:

  • webmail.avnea.nl

 

Als je niets doet komt het na een tijdje ook vanzelf goed, maar de meesten van jullie zijn net als atleten en willen zo snel mogelijk finishen. Probeer dus bovenstaande opties en/of experimenteer zelf wat.
Lukt niets, of heb je echt haast, contact Jeroen dan even. Let wel even op: Jeroen kan geen 100 telefoontjes of mails tegelijk beantwoorden.

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Jan 2020 | nov.2019 | aug.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook