De wedstrijd is al onder verschillende namen georganiseerd, zoals: Testwedstrijd, Openingswedstrijd e.a., maar anno 2011 wordt de wedstrijd gehouden onder de naam "Trainingspakkenwedstrijd". Dit omdat het over het algemeen mooi, maar toch nog, fris weer is in de periode dat we deze wedstrijd organiseren.

 

Vorig jaar werd deze wedstrijd gehouden in het kader van het 600 jarig bestaan van Purmerend als marktstad - zie de web site er evt. nog maar eens er op na. Het was een zeer geslaagd evenement waarbij de zustergemeente van Purmerend ook betrokken werd.

Maar ook nu weer heeft Nea weer een verrassing, want in samenwerking met A.C. Waterland uit Landsmeer, zal er ook in 2011 een seizoensopeningswedstrijd georganiseerd worden bij Nea. Natuurlijk zijn ook dit keer weer atleten van alle leeftijden welkom en is de keuze uit de onderdelen weer ruim. Iedereen, van minipupil tot senior / master, kan aan deze wedstrijd deelnemen - ieder natuurlijk in eigen categorie.

Opmerkelijk is dat er jaarlijks meer deelname is uit omliggende -en zelfs verder weg gelegen- regio's. Kennelijk is de wedstrijd geliefd om de eerste effecten van de wintertraining te meten.

Mede daarom hebben we ook een electronische tijdwaarneming beschikbaar voor de looponderdelen. TimeTronics heeft ons vorig jaar goed op weg geholpen om dit voor elkaar te krijgen. Nea beschikt over eigen apparatuur voor ET en heeft inmiddels een "ET-Team" wat weet "hoe het moet" - bedankt TimeTronics en Nea vrijwilligers!

Al-met-al zijn we er, samen met ACW, ook dit jaar weer in geslaagd om een mooi programma op te stellen en jullie te verwelkomen in Purmerend voor een sportieve dag. Wij nodigen iedereen dan ook uit om er een mooie dag van te maken en een goede prestatie neer te zetten voor de rest van het zomerseizoen.

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Aug 2019 | mei.2019 | mrt.2019 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook