Om 13.45 uur werden de NK podiumatleten in het zonnetje gezet; masters Cees Meijer, Bram Koppenaal en Uli Flücht; senior Marvan Douma, para-atlete Marlou van Rhijn en STAP trainer/coach werden met bloemen geëerd. En de atleten die een clubrecord hadden verbroken dit jaar kregen hun certificaat overhandigd; Eline Mast en Angelo Visser, beide voor de 1000mh en Frank Loen voor de halve marathon bij de JJA. Ook Julia Jongejeud en Collin Geugjes werden later op de middag gefeliciteerd met hun podiumplek op de Indoor D spelen.
 
"Wat een geweldige sportieve en leuke dag!" - Fred
volg het op facebook

 

"Prachtig mooi sponsordoek!" - Bob
volg het op facebook
 
Na het eren van de podiumatleten en clubrecordhouders, was het tijd om het jubilieumsponsordoek te onthullen. In 2017 vieren we dat NEA 100 jaar bestaat en in de aanloop daar naar toe gaan we daar al de nodige aandacht aan geven.. Het ongeveer 30 meter lange doek was afgedekt om de spanning wat op te voeren, waardoor ‘oh’ en ‘ah’ niet van de lucht waren bij de onthulling.

 

Na deze korte onderbreking werd het sportieve gedeelte vervolgd en inmiddels was BBQ specialist de Purmer begonnen met opbouwen, een gigantische BBQ (het leek wel een grote stoomtrein) werd neergezet en warm gestookt. Lange tafels werden voorzien van tafelkleden en vaasjes met roosjes. Alles zag er zeer uitnodigend uit en dat resulteerde in extra aanmeldingen om gezellig mee te barbecuen aan het einde van de wedstrijd.

Aan het einde van de middag was het eindelijk tijd om de clubkampioenen bekend te maken en werden de prijzen uitgereikt. Alle winnaars: gefeliciteerd met jullie prijs.

Er volgde nog een extra verrassing voor de pupillen die hadden deelgenomen aan de Gerrit Vos Bokaal van AV Hollandia. In de middag was Joost van Hollandia al gespot op de baan. Wat kwam hij hier nou doen? Die vraag werd beantwoord na de bekendmaking van de clubkampioenen bij de pupillen. Hij kwam de wisselbeker van de Gerrit Vos Bokaal overhandigen aan de NEA pupillen. Na drie jaar op de rij de wisselbokaal te hebben gewonnen, mag deze nu voor altijd in ons kantine prijken.
 
"Het was super gezellig!!!! - Marita"
volg het op facebook

 

Daarna was het tijd voor de BBQ, de rij was lang, maar het wachten waard, vlees, vis en salades waren heerlijk en ook de poffertjes deden het goed. Er heerste een gezellige sfeer op de baan, volwassenen zaten lekker te eten en kletsen en de meeste kinderen speelden en voetbalden op het veld alsof ze niet al een hele meerkamp achter de rug hadden.

"Was een leuke dag en een heerlijke bbq" - Sylvia
volg het op facebook
 
We kunnen terugkijken op een heel geslaagde, sportieve en gezellige dag! Alle atleten, fans, juryleden en vrijwilligers bedankt voor jullie deelname, inzet, sportiviteit en gezelligheid. En ook sponsoren van NEA 100 jaar en BBQ specialist De Purmer bedankt.

 

UitslagenFoto's

 

 

"Het was geslaagd. Gezellig, goed geregeld en lekker vlees." - Fred & Lia Fokke, via Facebook
"Clubkampioenschap @av_NEA, schitterend om zoveel jeugd met atletiek bezig te zien #purmerend" - Robert Hoornik, via Twitter

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Mei 2019 | mrt.2019 | dec.2018 |

Volg ons op Twitter
Praat mee op Disqus
Volg ons op Facebook