Hier weer een berichtje van de 3-masters en 1 mistress!
Sinds de EK-Izmir is er veel gebeurd! in de eerste plaats heeft Esther zich bij ons aangesloten en dit was wel ff wennen voor ons! Inmiddels is zij helemaal ingeburgerd bij de 3-masters zodat we gerust mogen spreken van 3-masters en 1 mistress! alle remmen zijn inmiddels weer los!

In de winter van 2015 raakte André helaas geblesseerd aan zijn lies en dit speelt hem nog steeds parten ondanks intensieve fysio-behandelingen. Nk's moest hij overslaan en ook het WK-Lyon moest hij na dag 1 opgeven.

 

Uli en Kees bleven redelijk heel en vooral Uli heeft op het NK-outdoor in Zierikzee geexelleerd en kwam met 3x goud thuis! Kees raakte vlak voor het NK geblesseerd en behaalde desondanks brons op hoog.
Dan wat het hoogtepunt had moeten worden dit jaar: het WK-Lyon!

Esther ging voor het eerst echt aan de bak en scoorde pr-en op 100 en 200m, bol van de adrenaline stond zij!
André presteerde ondanks zijn blessure op de eerste dag van de 10-kamp best goed maar kon de 2e dag dus helaas niet starten.
Kees bleek net op tijd, en na intensieve fysio, van zijn blessure af en kon zijn hele programma, 10-kamp en 400H, afwerken; de trainingsachterstand was wel terug te vinden in zijn prestaties maar dat mocht zijn pret niet drukken!
Uli vervolgde zijn 2015-zegetocht en scoorde 4 pr-en in de 10-kamp en een spetterende 400H!

Lyon bleek totaal anders dan Izmir! in de eerste plaats al door het schaalverschil: WK-EK en dus veel meer deelnemers! Grote leeftijdsgroepen en de diverse onderdelen werden afgewerkt op in totaal 4 verschillende locaties/stadions. Het gevolg was dat je dus veel miste van elkaar en dat was jammer, maar ja: meer dan 8000 deelnemers kun je niet op 1 plek laten sporten! De temperaturen in Lyon waren vergelijkbaar met Izmir: 35-40 graden maar ik had er persoonlijk meer moeite mee dan in Izmir!
Kort samengevat: Lyon was leuk, mooie appartementen bleken we te hebben geboekt en de prestaties waren tussen uitstekend en teleurstellend met daar tussenin: aanvaardbaar.(zie website/foto's Lyon).

Wellicht kunt u de 3 masters en 1 mistress op de komende clubkampioenschappen 2015 bewonderen/toejuichen! Als ze er zijn: moedig ze aan want ze hebben het nodig! de jaren beginnen te tellen maar ze zijn er nog!

Hartelijke en sportieve groet, namens André, Esther, Uli en Kees Meijer

#NEAmasters in Lyon voor het WKm2015