Het weekend van 14 & 15 februari 2015 stond in het teken van het NK indoor in Omnisport, te Apeldoorn. Uli Flucht, Kees Meijer en Bram Koppenaal gingen dit jaar als afgevaardigden van de Nea masters naar het NK.
André van Wort was de grote afwezige ivm een blessure, maar hij komt in het outdoor seizoen sterker dan ooit, terug.

Wat een weekend, wat een hal, wat een activiteiten, mijn sporthartje ging hier sneller van kloppen. Voor de mensen die nog nooit in Omnisport Apeldoorn zijn geweest, in de atletiekhal is een 200 meter baan, met eromheen een wielerbaan. Op het middenterrein is de 60 meter baan en kan je hoog- en verspringen, kogelstoten, polsstokhoogspringen en hordenlopen. En dat dan (bijna) allemaal tegelijk. Ik wist niet waar ik moest kijken.

Super om te zien en de spanning te voelen stijgen, wanneer onze masters weer een stapje dichterbij een medaille kwamen.

 

Op zaterdag stond er voor de mannen het kogelstoten, 60 meter, polsstokhoogspringen, 60 meter horden en verspringen op het programma. En voor zondag de 200 meter en hoogspringen. Met trots kan ik melden dat de mannen aardig hun best hebben gedaan:

 

Bram
M50
brons op de 60 meter in 8.32 sec
Uli
M55
brons op de 60 meter in 8.36 sec
 
 
goud bij verspringen met 4.86 meter
 
 
brons op de 200m in 27,62 sec
Kees
M55
zilver op de 60 meter horden in 10.48 sec
 
 
zilver bij het hoogspringen met 1.44 meter
 
 
goud bij polsstokhoogspringen met 2.85 meter

 

De eerste tijden en medailles van dit jaar zijn binnen. Een goede warming-up voor het NK outdoor in Zierikzee en 'the road to Lyon, WK masters" !!

Esther van Rooij