Wat hadden we een geluk dat op de club- kampioenschappen 2011 het zonnetje zomers scheen en we onder andere hierdoor een zeer geslaagde dag hebben gehad.

Dit jaar werkten de atleten van NEA en AC Waterland gezamenlijk hun onder- delen af, maar wel ieder voor hun eigen klasse- ment strijdend. Van de NEA pupillen hadden zich weer veel kinderen ingeschreven, wel 72, waarvan zelfs 3 inimini's. Met zoveel kinderen is het onmogelijk om van iedereen iets te melden, maar wat we wel kunnen vertellen dat er veel PR's werden verbroken. De prestaties kun je terugvinden in de uitslagen.

 

Tijdens de clubkampioenschappen werden we (wij, de pupillencommissieleden), ook nog in het -letterlijke- zonnetje gezet. Omdat we na de herfstvakantie het stokje doorgeven aan nieuwe commissieleden (het lijkt wel estafette), kregen we een cadeau aangeboden van alle pupillen. Allemaal ontzettend bedankt hiervoor. We hebben de afgelopen jaren met heel veel plezier de pupillencommissie gedaan en wensen onze opvolgers in de pupillencommissie heel veel plezier en succes toe.

  Klik hier voor foto's van de clubkampioenschappen. Heb je ook foto's sturen ze dan naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..