Dachten we bij de eerste competitiewedstrijd dat we met 51 pupillen een grote opkomst hadden. Nu hadden 53 pupillen zich ingeschreven voor de 2e competitiewedstrijd. Helaas was een pupil ziek, maar dan nog kwamen we op 52 pupillen uit. Bijna iedereen had een prachtig NEA tenue aan, dus de baan van Edam was vol met blauw/witte kleding. Prachtig om te zien.

Het beloofde een mooie zonnige dag te worden en we hadden de NEA tent mee voor de nodige schaduw waar gretig gebruik van werd gemaakt.

 

Dit keer hadden we 11 estafette teams, want bij de meisjes mini hadden we nu 8 meisjes, dus 2 teams! Wat liepen ze allemaal weer hard en de wissels gingen bijna allemaal goed. De JPA2-1 hadden 1 foutieve wissel en mochten overlopen, waarna de 4 x 60m. helemaal goed verliep.

Onze NEA pups hadden de smaak goed te pakken en haalden het ene persoonlijke record na het andere wat resulteerde in een winst van 22 medailles. Bij elk onderdeel zag je een hoop NEA blauw staan, met veel ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s als publiek. Ook de NEA trainers renden van hot naar her om alle die 52 pups te begeleiden.

Door het mooie weer, de goede organisatie bij AV Edam en de vele medailles was het een weer geslaagde dag.

Op naar 26 juni bij AV Hollandia in Hoorn. Vergeet je niet in te schrijven hè?!