Op 17 april vond de eerste competitiewedstrijd van 2010 plaats op onze eigen baan. Een groot succes, want er deden maar liefst 51 NEA pupillen mee op deze zonnige dag, waarvan 10 estafette teams konden worden geformeerd. Veel van de 51 toppertjes waren net nieuwe leden; harstikke leuk dat zij meteen meededen met deze wedstrijd.

 

De dag begon met de estafettes, altijd spannend. Alleen van de jongens mini pupillen en meisjes pupillen B waren geen estafette teams aanwezig, maar verder van elke categorie 1 of 2 teams. Vooral de meisjes mini pupillen waren een genot om te zien; 4 kleine meisjes die zo hard mogelijk rennen (soms uit de baan) en dan het stokje overgeven aan de volgende renner. Prachtig!

Na de estafettes begon de meerkamp. Er werden prachtige prestaties en zelfs PR's neergezet en menigeen was trots op zijn of haar kunnen. De dag werd zoals gebruikelijk afgesloten met de 600m. en 1.000m., ook altijd mooi om te zien. Ze geven alles van zichzelf bij deze afstanden, maar de een komt fluitend over de finish en de ander is helemaal kapot en staat het huilen hem/haar nader dan het lachen.

Al met een geslaagde dag; het weer zat mee (zonnig, met een klein windje), de organisatie was goed (bedankt wedstrijdleiding, secretariaat en alle andere vrijwilligers) en er werder zelfs meedere medailles mee naar huis genomen.

Zijn jullie er volgende keer weer allemaal bij? Ja toch?!!!

 

De uitslagen kun je terugvinden op www.avnea.nl.