Er zullen aanstaande zondag meer dan 40 NEA pupillen meedoen aan de meerkamp tijdens de Marktstadkampioenschappen op onze eigen baan. Dat wordt dus een gezellige en sportieve boel.

Ook op de 1e competitie wedstrijd, die op 17 april gehouden wordt bij NEA, zullen er meer dan 40 NEA pupillen aan de start verschijnen.

11 april 2010

Er zullen aanstaande zondag meer dan 40 NEA pupillen meedoen aan de meerkamp tijdens de Marktstadkampioenschappen op onze eigen baan. Dat wordt dus een gezellige en sportieve boel. Er zal dit keer niet gestreden worden om een 1e, 2e of 3e plek, maar dat zal pret er niet minder om maken. Ook voor de broertjes en zusjes (en natuurlijk de atleetjes als ze pauze hebben) is er genoeg vertier, er zal namelijk een heus springkussen naast het veld verrijzen (onder begeleiding van enthousiaste vrijwillige ouders). Als nu ook nog het zonnetje lekker blijft schijnen, wordt het vast een geslaagde dag.

17 april 2010

Ook op de 1e competitie wedstrijd, die gehouden wordt bij NEA, zullen er meer dan 40 NEA pupillen aan de start verschijnen voor de meerkamp en de 600m of 1.000m. En, dit jaar zijn er ook 7 estafette teams met NEA taleten geformeerd; 1 x MPC, 2 x MPA1, 1 x JPA1, 1 x MPA2 en 2x JPA2. Zeker voor deze thuiswedstrijd is het leuk dat er zo veel NEA toppers meedoen. Ook voor deze dag is de zon al besteld.