Op 18 juni gingen 57 NEA pups, samen met ouders en/of andere familieleden en paraplu's, regenjacks en droge kleding in de tassen richting AV DEM in Beverwijk voor de 2e competitiewedstrijd 2011.
5 medailles bij MPC

De weersvoorspellingen waren niet om over naar huis te schrijven, maar aan het einde van de dag waren we het er allemaal over eens: "we hadden niets te klagen!". Het overgrote deel van de dag bleef het droog en zelfs de zon (incl. een behoorlijke puist wind) heeft zich goed laten zien (en voelen).

Er waren vandaag maar 3 clubs aanwezig, te weten Lycurgus (met een overgrote meerderheid aan pupillen, wel 135) en AV DEM (de gastheer) en de 57 NEA pupillen deden het lang niet slecht. We begonnen zoals gewoonlijk met de estafettes en dit keer hadden we weer 12 snelle teams bij elkaar weten te krijgen. Na de estafettes ging ieder kind zijn onderdelen afwerken en hier en daar werd weer menig persoonlijk record verbroken.

De wedstrijd moest nog even onderbroken worden om de kogels van het startpistool op waren, waar we allemaal een beetje lacherig van werden. De starter had ook zo vaak 'dubbel geschoten'.

Er werden heel wat medailles bij de lange afstand en meerkamp mee naar Purmerend genomen. Bij de MPC gingen zelfs 5 van de 6 medailles naar een paar NEA kanjers. Ook deden er een nieuwe pupillen mee, die nog maar net lid waren geworden, maar die genoten ook met volle teugen. Hartstikke leuk dat jullie meteen meededen.
We hopen natuurlijk op net zo'n grote hoeveelheid NEA pups op de baan van AV Hollandia in Hoorn te zien, tijdens de 3e competitiewedstrijd op 2 juli a.s.