Afgelopen weekend hebben onze pupillen een super weekend gehad op onze eigen baan.

 

Het weer was niet geweldig, de zon ontbrak, maar gelukkig was het droog. in de middag een heel klein miezerbuitje en in de avond tijdens de disco nog een klein buitje.

De dag begon met het opzetten van de tentjes, het indelen van de groepen en daarna aan de slag met de spelletjes. Na de pauze mochten alle groepen ook een voor een op de stormbaan, elke keer een groot succes.

Na de spelletjes, mocht iedereen 2 uurtjes wat voor zichzelf doen. Dit keer hadden we als aandenken aan het pupillenweekend een Tshirt welke de kinderen zelf moesten/mochten inkleuren/tekenen met textielstiften. Alle pupillen hebben dit gedaan en vandaag het shirt mee naar huis gekregen.

Zaterdag om 20:00 uur gingen de mini's en c pupillen naar huis, de B, A pupillen mochten blijven slapen. Voor deze groep hadden we in de avond een disco in het clubgebouw. De afspraak was 23:00 uur tandenpoetsen en om 23:30 uur iedereen in zijn tent.... kwam er een vraag uit de groep kinderen of ze ook al eerder naar bed mochten!!!

De echte diehards van de disco waren de B meisjes en jongens, vooral de meiden waren tot laat op de dansvloer te vinden. Rond 00:30 uur waren de meeste stil, op een paar na die de hele nacht gespookt hebben op het terrein. Om 03:30 uur kwamen er nog 2 dames bij de kantine deur of ze nog een spelletje mochten doen, toen ze naar hun tent gewezen werden om te gaan slapen, klonken ze wel iets verbaasd.... Rond 07:00 liepen de eerste pupillen en ook deze dames weer op het terrein rond.

Rond 08:30 uur werd de stormbaan weer opgeblazen, en gingen we aan het ontbijt. Na het ontbijt en het opruimen van de spullen in de tenten mocht iedereen nog op de stormbaan tot ze om 10:30 uur opgehaald werden.

Een hoop vermoeide gezichten verlieten het terrein, maar volgens ons heeft iedereen het wel naar zijn zin gehad.

Hier nog een kleine opsomming van wat er die dag is genuttigd

42 pupillen / 20 begeleiders / 12.5kg patat/ 60 frikadellen / 72 kipnuggets / 2 flessen ketchup / 2 flessen mayonaise /  3 potten appelmoes /  65 krentenbollen / 65 knabbelstengels /  3 meloenen /  1 ananas / 1 kilo aardbeien / 1 mango / 2 peren / 1 sinaasappel / 5 manderijnen / 12 appels / 1 kilo druiven / bakje bosbessen /  bakje frambozen / 6 broden / 4 liter melk /  5 liter chocomel / 3 liter aardbeimelk /  1 grote pot chocopasta / 1 pot pindakaas / 1 pot jam / 1 pot speculoos / 1 pak vruchtenhagel / 1 pak melkhagelslag / 1 pak pure hagelslag / 1 pak gemengde hagelslag / 2 ontbijtkoeken / 6 zakken chips / 3 zakken spekjes / 3 zakken snoep / 105 liter limonade / 7 potten koffie / 3 liter thee / 7,5 liter frisdrank.

Wij van de pupillencommissie kunnen in ieder geval zeggen dat wij het een hele leuke en gezellige pupillenweekend vonden, en nu al uitkijken naar het pupillenweekend van volgend jaar! Gelijk willen we alle ouders en trainers welke ons geholpen hebben enorm bedanken, zonder de hulp van jullie, kunnen wij geen pupillenweekend organiseren. En natuurlijk niet te vergeten, alle pupillen die naar ons pupillenweekend willen komen!

Gelukkig hebben we de foto's nog......!