Hallo allemaal,
Zoals jullie van ons gewend zijn, weer een nieuwsbrief met een hoop weetjes.

VAKANTIE

Er is geen training in de officiële meivakantie van 28 april t/m 2 mei.

DATA ZOMER COMPETITIE

De 1e zomercompetitiewedstrijd is inmiddels 12 april in Amstelveen geweest. De 2e wedstrijd van 17 mei wordt op onze eigen baan gehouden! 14 juni is de derde wedstrijd, er is nog niet bekend waar we naar toe gaan. Geef je nog op, dan kunnen we ook onze estafette teams uitbreiden.

Zondag 20 april, 4 mei, 11 mei en 8 juni is er een extra training van 11:00 tot 12:00 uur voor iedereen die aan de pupillencompetitie meedoet. Op 1 juni is de training van 14:00-15:00 ivm trainerscursus. Deze extra training is niet verplicht, maar geeft een aanvulling voor de competitie.

PR KLASSEMENT

Opgeven voor het PR Klassement kan bij Bianca Buis, aan de pupillentafel. Zij houdt van de opgegeven pupillen de PR scores bij. Degene het vaakst zijn eigen PR aanscherpt tijdens het seizoen, valt in de prijzen. Voor iedereen die meedoet, is er bij de uitreiking van het PR klassement een leuke attentie en een certificaat met de PR uitslagen erop vermeld. Kosten bedragen € 4,-. Graag contant betalen.

ONDERLINGE JEUGD COMPETITIE

Inmiddels hebben we al weer twee wedstrijden van de OJC (Onderlinge Jeugd Competitie) achter de rug. Zie hier voor alle informatie en de tussenstanden.

OPENINGSWEDSTRIJD

6 april was er op onze baan weer de jaarlijkse openingswedstrijd. Wat was dit een groot succes! Bijna 180 atleten deden mee. Niet alleen van onze eigen vereniging ook andere verenigingen waren vertegenwoordigd. Gelukkig was het weer ons redelijk goed gezind en hebben we niet al te veel regen gehad. Onze pupillen waren allemaal super enthousiast en de nieuwelingen hebben kunnen ervaren hoe het er bij een wedstrijd aan toe gaat. De ouders die geholpen hebben willen we hierbij nogmaals bedanken voor hun inzet! 

BEEMSTERKAASLOOP

Al drie wedstrijden van de Beemsterkaas hebben plaats gevonden op 14 februari, 14 maart en 4 april. Met groot succes. Zoals jullie gemerkt hebben vindt deze plaats tijdens de training en hoef je je niet op te geven. Voor de koppelloop van 23 mei zoeken wij vrijwilligers die mee helpen tellen. Geef je graag op aan de pup tafel. Op 25 juni is de prijsuitreiking voor iedereen die minimaal 3 wedstrijden heeft meegedaan. Kijk hier voor de tussenstand en het programma.

NATIONALE A-GAMES

Zondag 22 juni zijn voor de 2e keer de 2e Nationale A-games voor alle A pupillen. Het wordt georganiseerd door AV Pijnenburg uit Soest. Opgave kan niet via de pupillencommissie, dit kun je hier doen.

TRAINERS GEVRAAGD

Denkt u als ouder (ook als u geen atletiek achtergrond heeft), het lijkt me leuk om voor jonge atleten te staan en ze wat bij te leren, meld u dan aan! Wij kunnen u goed gebruiken!! Door een korte basis opleiding, bent u in “no time” in staat onze pupillen iets bij te leren. Eind februari is er een nieuwe trainerscursus gestart bij ons op de baan, u kunt nu nog instromen. Dus grijp deze kans en wordt ook trainer! Deze wordt geven op de volgende zondagen: 27-4-14 en 1-6-2014
Geef u nog snel op!!

ASPIRANT JURYLEDEN GEVRAAGD VOOR DE COMPETITIEWEDSTRIJDEN

Op de volgende data vindt bij onze eigen club een verkorte cursus tot aspirant jurylid plaats: 23, 30 april, 7 en 14 mei
Als u zich hiervoor op wilt geven horen wij dat graag! Wij kunnen nog wel wat jury leden gebruiken voor aankomende pupillenwedstrijd die op onze baan plaats gaat vinden.
De volgende punten komen o.a. aan bod:
1. Algemeen en lopen
2. Werpen
3. Springen

PUPILLEN WEEKEND

Iedere pupil kan zich, zoals ieder jaar, opgeven voor het pupillenweekend. Deze staat gepland op zaterdag 24 mei vanaf 13:00 uur tot zondag 25 mei 10:00 uur. Hopen op mooi weer!! Kosten bedragen €7,50 per pupil.
De mini’s en C pupillen mogen niet blijven slapen. Zij moeten zaterdagavond weer opgehaald worden na het diner (20.00 uur). Vanaf de B pupillen mogen de kinderen blijven slapen op het veld als zij dat willen. Verdere informatie volgt later.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Maandag 7 april jl. was de algemene ledenvergadering. Hierin kwam naar voren dat er een aftredend lid is, de functie Technische Commissie komt vrij. Hiervoor zoekt NEA iemand die dit op zich wil nemen. Op de site komt te staan wat de functie in houdt en hoeveel tijd u hier aan kwijt bent. Over 3 jaar bestaat NEA 100 jaar. Om hier een goed feestelijk tintje aan te geven, wil het bestuur alvast starten met een “feestcommissie” ook hiervoor worden mensen gezocht. Voelt u zich aangesproken? Meld u aan!

Groetjes,
De pupillencommissie (mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.),
Sandra, Bianca, Wendy en Natalie – bemanning pupillentafel, opgave nieuwe leden, opgave wedstrijden, opgave wedstrijd stukjes voor op de site en in de krant e.d.

Bianca Buijs – PR Klassement (zomerseizoen)

Trainerscoördinator pupillen
Willem Jan de Boer – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Michael Leenstra