Collin NK estafette 2013Zaterdag 28 september kwamen drie pupillenteams uit op het NK estafette in Amstelveen. De teams van JPC, JPA en MPA behaalden helaas geen podiumplaatsen maar er zijn wel goede tijden gelopen.

Als eerste startten de JPC, Milan, Stijn, Jelle en Enzo moesten direct in de eerste serie aan de bak. Met een overwinning in deze serie en een seizoen best tijd van 29,20s  was de toon gezet. Helaas voor ons werd er in de andere twee series nog harder gelopen, waardoor we genoegen moesten nemen met een 8e plaats.

De JPA was een mix team van 1e en 2e jaars pupillen. Nino, Timothy, Collin en Jeroen hadden de laatste trainingen goed op de wissels geoefend. Die gingen dan ook goed, alleen jammer dat Nino na zijn start dacht te horen dat het een valse start was, waardoor hij even stopte. Ondanks dit tijdverlies liepen de jongens daarna hard door en kwamen uit op een tijd van 38,17s, dit was goed voor een 18e plaats.

De MPA werden dit jaar vertegenwoordigd door Marit B, Laura, Rosaly en Thyra, aangevuld met de reserves Eline en Tiara. Bij de C- en B-pupillen kwamen de meisjes met het goud en een clubrecord thuis. Maar dit jaar moest er ook gestreden worden tegen 2e jaars A pupillen. In de 2e serie werd er wel als eerste gefinishd in een tijd van 36,07 (Seizoen Best), maar dit was niet snel genoeg voor een podiumplaats. De dames zijn wel heel knap 6e geworden op minder dan een seconde van de nummer 1. Volgend jaar gaat dit team zeker weer voor goud strijden! 

Foto's

Filmpje 4x40m JPC

Filmpje 4x60m MPA

Filmpje 4x60m JPA