prijswinnaars MPA1Afgelopen weekend organiseerde AV Lycurgus in Krommenie het 75-jarig jubileum met een meerkamp wedstrijd voor pupillen en junioren. Voor AV NEA Voharding kwamen er zes pupillen en twee junioren op de baan. Zondagmiddag namen we vier bekers mee naar huis.

De C- en B-pupillen deden een vierkamp waarbij Milan de 3e plaats behaalde door onder meer een balworp van ruim 35m. Ties deed het goed bij het verspringen met een sprong van 3,26m. Bij de B-pupillen was er veel concurrentie, waardoor Ties genoegen moest nemen met een 8e plek.

De A-pupillen werkten een ware zeskamp af, verdeeld over twee dagen. Bij de A1 pupillen won Collin het brons (met overwinningen op hoog, ver en 60m) en Julia het zilver (overwinningen op hoog, kogel en bal). Jeroen haalde ook een 2e plaats bij de A2 pupillen met onder meer een prachtige 1,40m bij het hoogspringen. Tot slot hield Tiara de eer voor NEA hoog bij de MPA-2. Goede resultaten bij kogel en bal brachten haar een 7e plaats.

Na afloop kreeg iedere deelnemer nog een medaille-sleutelhanger en hebben we genoten van twee prachtige atletiekdagen met mooi weer en een goede organisatie.

Uitslagen