Emma en Jet nemen afscheid als trainsters van onze pupillenAfgelopen vrijdag waren er uitreikingen van het PR klassement en de OJC Edam.

De training was een kwartiertje eerder gestopt om alle deelnemers die mee hadden gedaan met de OJC een medaille en een diploma te overhandigen.

Sommige kids waren zelfs in de prijzen gevallen!

Ook was het resultaat bekend van het PR klassement en iedereen kreeg een mooi diploma en een leuke frisbee. Degenen die eerste waren geworden kregen een mooie beker.

Ondanks de leuke festiviteiten met deze uitreikingen moesten we ook helaas afscheid nemen van twee  trainsters, Emma en Jet. Zij moesten helaas stoppen met training geven vanwege hun drukke schema. Natuurlijk gingen zij niet met lege handen naar huis en werden ze voor hun inzet hartelijk bedankt. Menig traantje vloeide en zeker niet alleen bij deze twee dames ...

Ook was er een bloemetje voor Michelle, zij gaat naar de C/D-juniorencommissie en heeft dus de pupillencommissie verlaten. Jemnah, die niet aanwezig was maar ook stopt met de pupillencommissie heeft inmiddels ook een bloemetje ontvangen. Dames bedankt voor het afgelopen jaar!

Al met al een drukke sluiting van de training, iedereen een hele fijne herfstvakantie toegewenst en succes  het komende seizoen!