NEA jeugd goed vertegenwoordigd tijdens Markstadrun 2012Zondag 9 september 2012, strak blauwe lucht en het beloofde weer een mooie en ook vooral warme dag te worden.... Op de Koemarkt was de Marktstadrun en ondanks het mooie weer waren er een hoop kids.

NEA was in ieder geval goed vertegenwoordigd en er was genoeg blauw/wit te zien... Na het ophalen van de startnummers en het nog inschrijven, kon om 12.15 de opwarming (?!?!?) beginnen....!

Meiden van Sporting de Gors deden op lekkere muziek de opwarming, en wel een dubbele opwarming aangezien de temperatuur al behoorlijk hoog was rond dat tijdstip.... Menig ouder probeerde mee te doen en waren aan het genieten van hun kids....of toch ook een beetje van de dames die op het podium stonden....(heren?!?!?). Na de opwarming direct door naar de start en om 12.30 kon het feest beginnen. Iedereen heeft waanzinnig zijn/haar best gedaan en iedereen ontving bij de finish een mooi vaantje en wat te drinken. Drie NEA jeugdleden stonden op het podium en namen een beker mee naar huis, Bas Hoonhout bij de jongens en Eline Mast en Nina van Luijn bij de meden.

Dankzij een hoop vrijwilligers kon dit evenement plaatsvinden en hebben we een gezellige dag gehad!

Hopelijk volgend jaar weer!!

Irene