Zaterdag 30 juni, 07.00 uur.... Zie ik het echt goed? ZON???? Zou het dan eindelijk gaan gebeuren, dat we dit seizoen in ieder geval 1 wedstrijd in mooi weer mogen gaan beleven? Het ziet er in ieder geval goed uit.

Al vroeg naar de baan gegaan om de marktkraam te ontvangen. We wilden als experiment bekers vers fruit en diverse gebakken lekkernijen verkopen tijdens deze mooie dag.

Nou dat hebben we geweten!!! Om 12.30 was het fruit al op! Een ouder was zo lief om nog een nieuwe voorraad te halen en ook dat vloog weer als warme broodjes over de toonbank. Voor herhaling vatbaar dus.

Het was gezellig druk, in totaal deden er 206 pupillen mee en dat was goed te merken, grote groepen en meerdere series per categorie. Maar ... iedereen had het goed naar zijn/haar zin en de nodige PR's zijn weer gesneuveld.

Ook werden we heel goed geholpen door een groep junioren die met alles wel een handje hielpen. bedankt daarvoor! Gelukkig konden we de prijsuitreiking op tijd doen en gingen alle winnaars met een goed gevoel naar huis. Al met al een geweldige, gezellige, zonnige maar vooral sportieve dag gehad en bij deze wil ik iedereen bedanken die deze dag weer tot een goed einde heeft gebracht, zonder alle hulp zouden we zoiets moois niet kunnen organiseren.  

De competitie is voorbij, nu afwachten wie er mee mogen doen met de finale, tot die tijd, veel plezier met trainen en op naar de volgende wedstrijd!  

Groetjes Irene