WAVE van een aantal NEA pupillen bij de 3e competitiewedstrijdZaterdag 9 juni 2012, begin van het EK voor het nederlands elftal, maar voor de NEA pupillen de 2e competitiewed-strijd en dit keer in Krommenie. Toen ik mijn ogen open deed zag ik bijna niets door de regenbuien en waaide ik zowat uit mijn lingerie bij mijn open raam.....

We doen vandaag toch de 2e competitiewedstrijd van het zomerseizoen?!?!?! Ik dacht werkelijk dat we met het najaarsseizoen bezig waren; wat een verschrikkelijk weer.....! Maar goed, met opgewekt humeur op weg naar Lycurgus.... Daar aangekomen had de groep van NEA een mooie verzamelplek "gereserveerd" en konden we aan de gang.

De kids hebben met de onderdelen zowel voor als nadeel van de wind gehad; de ballen en de kogels kwamen met de nodige extra snelheid neer met wat meer centimeters tot gevolg, de hoogspringers hadden niet alleen de lat als tegenstander maar ook de tegenwind, resultaat, de kinderen vlogen wel in de lucht, alleen niet in de juiste richting! Toch hebben de NEA kids het prima gedaan en hebben we de nodige medailles in de wacht gesleept en ook voor sommigen de oh zo belangrijke PR's.

Zowaar kwam de zon nog door, alleen jammer dat ie aan het einde kwam bij de prijsuitreiking, wel lekker voor de ouders en de begeleiders, konden ze zich letterlijk opwarmen voor de wedstrijd Nederland-Denemarken. Al met al weer een geslaagde wedstrijd, hopelijk hebben ze de regie boven zo geregeld dat we op zaterdag 30 juni bij de 3e competitiewedstrijd de nodige zonnestralen krijgen op onze eigen atletiekbaan!

Iedereen gefeliciteerd met alle behaalde resultaten en op naar 30 juni!  

Groetjes Irene