Afgelopen zaterdag heeft Mellani Goezinnen mee gedaan aan het NK Cross in Oldenzaal. Een mooie ervaring en een goede voorbereiding op de cross finale van volgende week. Lees snel haar verslag.

Ik was in de ochtend opgestaan om 08:45 heb me omgekleed gegeten en me haren gedaan. Toen gingen we om 10:00 weg naar Oldenzaal toe daar kwamen we om 11:50 aan. We liepen naar de start toen hebben we het rondje van het parcours, daarna heb ik 15 minuten ingelopen en warming-up gedaan.

Het parkcours zelf zag er heel leuk uit niet echt heel zwaar maar hij was best wel pittig. Het ging een stuk op het gras, door een bospad en een stuk langs een meer met zand, dat stuk was best wel zwaar het zand was eerst lossig maar daarna wel harder zand. Ik was best zenuwachtig want heel veel waren ouder dan mij. Ik liep best wel lekker. Aan het eind een heuveltje op en dan een bochtje en dan was ik bij de finish. Was wel uitgeput.
Daarna heb ik nog even naar een andere groep gekeken en toen zijn we naar huis gegaan. Ik vond het zelf een leuke belevenis om mee te maken en ik hoop dat ik volgend jaar weer mee kan doen. Er deden 42 meisjes C mee ik ben 28 geworden. Ben blij met het resultaat wat ik heb gelopen.

 

Groetjes Mellani Goezinnen

Noot van de redactie: Bekijk ook deze video van de eindfase van Mellani's race