In het eerste deel van het winterseizoen zijn er door de CD junioren verschillende wedstrijden gelopen met een aantal mooie successen.

Vooral Eline Mast deed van zich spreken met haar (vijf) overwinning(en) bij het Roele de Vries Cross circuit 2015 en een vijfde plaats tijdens de jaarlijkse Sylvesterloop op oudejaarsdag.

Op zaterdag 28 november was er de reguliere crosscompetitie in Warmenhuizen. Bij de JJC kwamen er voor NEA drie heren aan de start: Angelo Visser, Mike de Dood en Thimoty Mulder. Angelo en Mike eindigden voor in het klassement op resp. de 6e en 12e plaats. Hiermee lijken zij zich reeds verzekerd te hebben van de finale, mits ze nog aan minimaal 1 competitiewedstrijd meedoen. De meidjes C junioren waren vertegenwoordigd door Mellani Goezinnen en Sheralda Bottse. Mellani verraste daar met een fraaie 6e plaats en ook zij lijkt op weg naar de finale. Sheralda werd 21e en moet de volgende wedstrijd nog flink aan de bak.

Bij de D junioren deed Ties Arensman het zeer goed, een mooie 8e plaats was het eindresultaat. Bij de MD2 zijn we al jaren gewend dat er een medaillen in het teamklassement wordt behaald, maar dit jaar hebben de dames hun zinnen op andere zaken gezet en kwam alleen Elisa Babucci aan de start. Ze kwam als 19e over de finish. De MD1 hadden Arwen de Wit en Charlotte Meurs aan de start. Arwen eindigde in dit grote deelnemersveld als 7e, Charlotte werd 22e.

De volgende cross competitiewedstrijd is op zaterdag 9 januari in Obdam.