duintraining junioren 2014Op 1 februari stond de laatste van de 3 crosscompetitie wedstrijden gepland, in Obdam. Een week voorafgaand aan de laatste cross reisde een groepje junioren af naar Bergen voor een laatste crosstraining, in de duinen dit keer. De trainers lieten ze alle hoeken van de duinen zien, waarna ze zeker klaar zouden zijn voor de laatste wedstrijd.
Op 1 februari naar ARO'88 in Obdam dus. Het parcours had niet echt veel met een echte cross te maken; een rondje om de sportvelden, door de verspringbak en over 2 hooibalen heen, maar het was wel behoorlijk nat en drassig.
Als eerste startte Thomas (JJC), maar al na één rondje was te zien dat het helemaal niet ging en tijdens de tweede ronde, zo ongeveer op 1500m stapte hij uit.

Daarna was het de beurt aan Noa, Maaike en Allisha (MJC). Noa liep lekker door en kwam op een keurige 10e plek binnen, gevolgd door Maaike die 19e werd. Allisha kwam als 27e over de finish.
Bij de jongens JD2 helaas geen Thomas Wijkstra aan de start dit keer. Hij was herstelende van een blindedarm operatie.
Daarna was Timothy aan de beurt. Timothy liet zich door niemand opjutten en loopt altijd z'n eigen race. Als 28e kwam hij over de finish
Bij de MJD2 hadden 4 meiden aan de start staan. Lisa, Linda en Amber bleven lekker bij elkaar plakken en kwam als 16e, 17e en 18e over de finish, gevolgd door Zoë die als 21e binnenkwam.
Als laatste NEA junior hadden we MJD1 Rosalinde aan de de start. Rosaline maakte er een hele bijzondere cross van, want startte ze op twee schoenen, ze kwam er maar met één over de finisch. Haar mooie nieuwe witte sokken waren niet zo wit meer.
Alle junioren hebben het weer uitstekend gedaan dit jaar. Respect dat jullie weer aan dit crossseizoen hebben meegedaan. Het eindklassement is nog niet officieel, maar zoals het er nu naar uit ziet, zal Noa voor de finale in Warmenhuizen worden uitgenodigd.

Klik hier voor de uitslagen.