Hoogspringclinic van Sietske Noorman voor NEA juniorenOp zondag 17 november kwam Nederlands Kampioene hoogspringen bij de senioren Sietske Noorman een hoogspringclinic geven voor onze CD junioren. Zestien NEA enthousiastelingen en zo’n tien trainers waren rond tien uur op de baan om van Sietske te horen wat de beste hoogspring tips and trics zijn.

Na twee rondjes inlopen kwam er een uitgebreide warming up, waarna er ‘verhuisd’ werd naar de hoogspringaanloop waar Sietske wat goede bochtlopen oefeningen gaf. De kinderen waren goed geconcentreerd en luisterden wat Sietske allemaal te vertellen had. Vervolgens moesten ze met een korte aanloop de schaarsprong doen en daarna natuurlijk de echte Fosbury flop.

Natuurlijk hebben ze die allemaal al vaker op trainen geoefend, maar het leek wel of naar Sietske extra goed geluisterd werd en ze deden allemaal erg hun best om te laten zien dat ze het allemaal goed begrepen hadden.

Na een krappe twee uur was deze leuke en leerzame training weer voorbij en kreeg Sietske een staande ovatie om haar te bedanken voor haar komst en leerzame clinic.

Nogmaals bedankt Sietske voor je komst !!!