Op zaterdag 18 april hebben de pupillentrainers Richard en Henry het examen Basis Baan Atletiek Trainer niveau 3 (BBAT3) met succes afgerond. De cursus BBAT 3 leidt je op tot zelfstandig trainer. Naast theoretische kennisoverdracht wordt er ook aan praktische kennisoverdracht gedaan.

In het voortraject hebben Richard en Henry theorielessen gevolgd, praktijkopdrachten en trainingen voorbereid en trainingen gegeven en gecoacht bij wedstrijden. De opleiding werd gegeven door onze coördinator opleidingen, Willen Jan.

Zaterdag 18 april reisden de trainers, samen met 16 NEA pupillen, af naar AV '23 in Amsterdam, waar het examen plaatsvond. Het examen bestond uit een portfolio beoordeling en een praktijkexamen, beide beoordeeld door Atletiek Unie beoordelaars.
AV NEA is blij en trots dat de beoordelaars de examens positief heeft beoordeeld en we twee nieuwe gediplomeerde baanatletiek trainers niveau 3 kunnen verwelkomen in het trainerscorps.

Inmiddels is Willem Jan een nieuwe groep trainers aan het opleiden als assistent baanatletiektrainer 2. We hopen binnenkort dus opnieuw gediplomeerde trainers te mogen verwelkomen. En wie weet, gaan hiervoor trainers door voor de BBAT3 opleiding.

 

 

Blogs

 

Lust & Leven - Veron LustLust & Leven

Veron Lust over zijn leven als (ultra)loper en ontwikkelingshulp verlener
| Dec. 2023 | okt.2023 | aug.2023 |